Otkup telefona

 

Otkup telefona

 

Procena vrednosti za otkup telefona je uvijek okvirna, neobavezna je ali se vrši kako bi se odmah primetili eventualni nedostaci za otkup mobilnih telefona.

Specijalizovani serisi većinom otkupljuju ispravne i novije mobilne, ali i po nižim cenama nego u zalagaonicama. Takođe otkupljuju i novije neispravne telefone radi delova, ne otkupljuju stare mobilne i određene brendove. Zalagaonice u drugu ruku imaju nešto manje stroža pravila za otkup polovnih telefona. Otkupljuju se noviji i stariji modeli, te se daje procena bazirana na njihovoj sadašnjoj tržišnoj vrednosti i stanju.

Bilo da mobilni na otkup dajete u specijalizovani servis ili zalagaonicu, uz  mobilni telefon bi bilo poželjno da imate garanciju i kutiju, i obavezno račun kao dokaz da ste vi kupili uređaj. Otkup mobilnih telefona Beograd će vam u rezultatima pretrage izbaciti mnoge specijalizovane servise sa reklamom kako upravo oni nude najvišu otkupnu cenu na tržištu, što je dobar trik kako bi vas upravo privukli ka sebi. Istina je ta da ne mogu ponuditi više od realne vrednosti jer onda oni nemaju zaradu na otkupu.

Otkupna cena se određuje prema trenutno važećim cenama u slobodnoj prodaji na tržištu i prema stanju telefona. Ovde moramo naglasiti jednu prednost zalagaonica, a to je da one većinom ne gledaju toliko na brendove telefona pri otkupu kao što to recimo čine servisi koje će se više bazirati na popularnost određenih brendova, najviše na Samsung i Apple koji su delom sveta najviše vrednosti. Otkup telefona Beograd  nudi široku paletu izbora za otkup, zamenu ili prodaju.

Takođe možemo vam ponuditi I bolje cene ozkupa za više uređaja.