startup-web-dizajn

 

Internet prodavnica je najisplativiji vid trgovine danas.


Ljudi svakodnevno pretražuju internet tragajući za proizvodima koje žele da kupe, a internet prodavnica je alat koji omogućava prodaju u bilo koje vreme bez obzira na fizičku lokaciju kupca i prodavca.

Web shop ćemo dizajnirati po Vašim željama i idejama, a u skladu sa aktualnim web trendovima te njegov dizajn dalje uklopiti u funkcionalnost web shop-a.

Web shop-ovi koje izrađujemo su intuitivni za kupca, lako i brzo se u njemu pronalazi traženo te je proces kupovine krajnje pojednostavljen, kupovina se obavlja brzo u nekoliko koraka. Dizajn i kategorije WEB Shop-a uspostavljamo takođ prema Vašim potrebama i željama.

Izradu web shopa izrađujemo u naprednom i fleksibilnom CMS sistemu, prilagođavamo ga Vašim potrebama, a nakon izrade vrlo lako sami preuzimate njegovo upravljanje i uređivanje. Vrlo je jednostavna objava i kreiranje proizvoda, kategorija, raznih akcija i promocija te svih ostalih sadržaja na stranicama kao i ostala administracija web shop-a.

Pozovite 063 1522063 ili nam pošaljite poruku i opišite svoje potrebe, a mi se u roku od 24h javljamo sa predlogom za realizaciju!