Jeftin Rentacar Beograd

 

Jeftin Rentacar u Beogradu

 

Rent-a-car agencija Zim Beograd vam nudi jeftino i kvalitetno  iznajmljivanje automobila i putničkih kombija u Beogradu. Agencija  Zim se  nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira 28, kod parka Kalemegdan, u centru Beograda. Cene automobila su dnevne, sa uključenim Pdv-om, neograničenom kilometražom za najmove duže od četiri dana. Najpovoljnije iznajmljivanje i najjeftinije cene su kada se iznajmi automobil na duže, preko dvadeset dana, već počinju mesečne cene.

Osim klasične usluge iznajmljivanja automobila, naša agencija Vam obezbeđuje i vozača, ukoliko Vam je potrebno vozilo, putnički automobil ili kombi sa vozačem, za prevoz, transfere sa aerodroma Beograd do gradova u Srbiji i regionu.

Rent a car vozila su dostupna za dnevni najam ( minimum 24h ) i duže, mesečno iznajmljivanje, uz posebne uslove i ceneSva rent a car vozila su kasko osigurana, za slučaj krađe u zemlji i inostranstvu, za štete na karaseriji i na staklenim površinama, uz mogućnost doplate za 100% kasko osiguranje.

Ukoliko rezervišete prevoz – transfer sa našim vozačem, putovanje počinje sa vaše adrese ili Vas čekamo na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, i vozimo na željenu adresu.

Rent-a-car vozila se preuzimaju na našoj adresi, u agenciji ZIM, od 09.00.-17.00h radnim danima i subotom od 09.30-14.00h. Vozila možete iznajmiti i van radnog vremena, 7 dana u nedelji uz predhodnu najavu i našu pismenu potvrdu rezervacije. Takođe vozilo možete preuzeti i vratiti na na aerodromu Beograd, 7 dana u nedelji.

Preporučujemo sledeće automobile:

VW Polo, mali gradski automobil, veoma popularan za kraća putovanje, izlete, i naravno vožnju po gradu. Mali potrošač, benzinski motor 1.0 75ks, sa klimom i radio cd-om.

Fiat 500L, veoma prostan model, za 5 osoba, sa velikim prtljažnikom. Motor benzinski, 1.4 95ks sa 6 brzina.

Fiat Tipo, novi Fiatov model, sa 5 vrata, porodičan automobil, srednje kategorije, sa pristupačnom cenom, pogodan za putovanja.

Opel Astra automatik, karavan, dizel. Ovaj model pokriva sve tri kategorije, automatik, karavan – ukoliko imate potrebu da prevezete više prtljaga, a pri tom je ekonomičan dizel motor 1.6 sa 136ks, i malom potrošnjom.

Opel Insignija karavan dizel, automobil više kategorije, porodičan, i poslovan, sa dosta mesta za putnike i prtljag. Takođe ekonomičan, dizel motor 1.6 136ks, i relativno malom potrošnjom. Ovaj model preoručujemo porodicama

kojima treba dobar iudoban prevoz za godišnji odmor.

Corsa automatik, mali gradski automobil, sa automatskim menjačem, popularan za gradsku vožnju, motor benzinski od 1.4 litra i 95ks, zgodan za parkiranje, a ima dovoljno prostora za četiri ososbe i dva prtljaga. Opel Corsa automatik ima odličan odnos cena kvalitet i jedan je od popularnijih modela u našoj floti.To je ujedno i najjeftiniji automatik u našoj ponudi.

 

Više informacija o automobilima u ponudi i cenama na www.zim-rentacar.com ili nas pozovite na +381659872651.