Selidbe beograd

 

Selidbe u beogradu

 

Opustite se! Svim svojim klijentima smo obezbedili sve vrste usluga vezanim za selidbu na jednom mestu. Ovu organizaciju i sprovodjenje Vašeg plana u delo prepustite timu iza kog stoje godine iskustva na terenu , a Vi ?

Pa Vi uživajte u promenama koje unosite u svoj život.

 

Bilo da je selidba u Beogradu, okolini Beograda ili selidba na nekoj teritoriji Srbije, Vaše je samo da nas kontaktirate, date neophodne informacije a naše je da organizujemo ceo transport i damo Vam najpovoljniju ponudu.

 

 

Radimo selidbe u Beogradu 0-24h sedam dana u nedelji

 

Osnovna delatnost Ar-BOX selidbi je prevoz robe i organizacija selidbe u gradskom, međugradskom i međunarodnom prevozu, sa višegodišnjim iskustvom iza nas.

Specijalizovali smo se za obavljanje kako manjih, tako i većih zahtevnijih selidbi. Izlazimo u susret svim potrebama naših klijenata, prevoze obavljamo kombi vozilima i kamionima različite zapremine tovarnog prostora i tonaže – u zavisnosti od potreba preseljaja.

Sva vozila Ar-BOX selidbi su ispravna i redovno održavana, sa uvek čistim tovarnim prostorom i opremljena svom pratećom opremom za selidbu (kutije, zaštita, gurtne, kolica, …).

Naš tim čine izuzetni pojedinci koji iza sebe imaju više hiljada obavljenih selidbi u Beogradu, ponaosob, naviknutih na rad u specifičnim i teškim situacijama koje su česte kod selidbi (vremenske neprilike, visoka spratnost bez lifta, loš prilaz za vozilo na utovaru i istovaru, …).

 

 

Zašto da Vas seli bas agencija za selidbe Ar-BOX:

 

Nudimo Vam besplatne savete vezane za selidbu i transport, kao i besplatnu procenu troškova selidbe
2. Na raspolaganju smo Vam 24h dnevno, 365 dana u godini, bez obzira na praznike i vremenske uslove
3. Profesionalni radnici sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu
4. Najpovoljnije cene selidbe u Srbiji!
5. Naša vozila su uvek čista i opremljena svom potrebnom opremom i alatom za selidbe, a vaše stvari su u njima bezbedne

 

 

Propratni materijal za selidbe

 

Ar-BOX Vam pored selidbi obezbedjuje i kompletan materijal za selidbu:

- Kutije za pakovanje - selidbu

- Pucketava folija

- Streč folija

- Selotejp trake